حرف آخر

حرف آخر اولین و برترین موسسه تولید کننده دی وی دی های آموزشی کنکور مبتنی بر انیمیشن و تصویرسازی

حرف آخر

حرف آخر اولین و برترین موسسه تولید کننده دی وی دی های آموزشی کنکور مبتنی بر انیمیشن و تصویرسازی

حرف آخر اولین و برترین موسسه تولید کننده دی وی دی های آموزشی کنکور مبتنی بر انیمیشن و تصویرسازی می باشد. از سال 90 شروع به فعالیت کردیم و در این مدت دانش آموزان زیادی از طریق پکیج های آموزشی ما به رتبه های برتر رسیدند.

کامل ترین معرفی رشته رادیولوژی

جمعه, ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰، ۰۳:۵۱ ب.ظ

در این مقاله با کامل ترین معرفی رشته رادیولوژی در خدمت شما هستیم. با پیشرفت رادیولوژی در سال های اخیر ، دنیای پزشکی پیشرفت زیادی کرده و تشخیص بیماری ها و مشاهده اجزای داخل بدن راحت تر شده است. این امر باعث شده است که توجه زیادی به این رشته صورت گیرد و علاقه مندان زیادی را به خود جلب کند.

رادیولوژی

به طور کلی ، یک دانشجوی رادیولوژی با موضوعاتی مانند فیزیک ، آناتومی و فیزیولوژی سر و کار دارد و با مفاهیم عکاسی آشنا می شود. وی رادیولوژی را فرا خواهد گرفت و با دستگاههایی مانند MRI و CP کار خواهد کرد. اینها برخی مفاهیم کلی در زمینه رادیولوژی هستند که در ادامه با جزئیات بیشتری بررسی خواهیم کرد.

 

محیطی که رادیولوژیست در آن کار خواهد کرد بیمارستان ها و مراکز تصویربرداری و رادیولوژی خواهد بود. به طور کلی ، زمینه کار فارغ التحصیلان این رشته عکاسی از اندام بیماران و تفسیر این عکس ها خواهد بود. این عکاسی می تواند انواع مختلفی داشته باشد. به عنوان مثال ، تصویربرداری ساده از اندامهایی مانند اندام ها یا تصویربرداری از دستگاه گوارش انسان ، سیستم قلبی عروقی ، که تا حدی دشوارتر از نوع اول است.

 

موقعیت های شغلی در زمینه رادیولوژی

قبل از پرداختن به جزئیات رادیولوژی ، توجه به این نکته مهم است که دانشجویان در نهایت در دو موقعیت شغلی استخدام می شوند. این دو موقعیت رادیولوژیست و رادیولوژیست است. ما در ابتدا رادیولوژیست را معرفی خواهیم کرد.

در ادامه می توانید مقاله رتبه لازم برای رشته رادیولوژی را هم مطالعه کنید.

 

مقدمه ای بر رادیولوژی

رادیولوژیست به شخصی گفته می شود که در رشته پزشکی فارغ التحصیل شده و پس از گذراندن دوره پزشکی عمومی ، آزمون تخصصی در رشته رادیولوژی را پشت سر بگذارد و تحصیلات خود را در این زمینه به پایان برساند.

یک رادیولوژیست ، همچنین به عنوان یک رادیولوژیست شناخته می شود ، وظیفه تشخیص بیماری ها و تفسیر عکس ها را بر عهده دارد. به عنوان مثال ، یک رادیولوژیست بیمار مبتلا به شکستگی پا را تشخیص می دهد و وی با دیدن رادیوگرافی نتیجه گیری می کند.

لازم به ذکر است که در هر مرکز رادیولوژی یک رادیولوژیست وجود دارد و همچنین رادیولوژیست می تواند مجوز تأسیس کلینیک تصویربرداری را دریافت کند.

 

فناوری رادیولوژی

موقعیت شغلی دیگری که دانشجوی رادیولوژی می تواند سرانجام دنبال کند ، فناوری رادیولوژی است. اگرچه بسیاری از افراد این دو (رادیولوژیست و رادیولوژیست) را برابر می دانند ، اما در واقع تفاوت هایی بین آنها وجود دارد که با معرفی رادیولوژی با آنها آشنا خواهید شد.

 

مقدمه ای بر رادیولوژی

شخصی که به مدت 4 سال فناوری رادیولوژی بخواند و با مفاهیمی مانند آناتومی بدن ، فیزیولوژی ، فیزیک و همچنین برخی دوره های تخصصی تصویربرداری آشنا شود ، به یک متخصص رادیولوژی تبدیل می شود. بنابراین ، رادیولوژیست ها و رادیولوژیست ها یکسان نیستند و زمینه کاری آنها متفاوت است. از جمله وظایف تکنسین رادیولوژی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

تهیه ، تنظیم و نگهداری تجهیزات رادیوگرافی

عکس گرفتن از قسمتهای مختلف بدن

مراقبت از بیماران در برابر اشعه تصویربرداری خطرناک

پس از تصویربرداری گزارشی از بیمار تهیه کنید

با دانستن تفاوت های این دو موقعیت شغلی در مطب ، با فرصت های شغلی در زمینه رادیولوژی بیشتر آشنا می شویم.

 

رادیولوژی بازار کار

در این بخش ، یکی از مهمترین معیارهای انتخاب رشته رادیولوژی را بحث خواهیم کرد. بدون شک برای انتخاب این رشته باید با بازار کار فناوری رادیولوژی و جایگاه آن آشنا باشیم.

رشته رادیولوژی از نظر موقعیت شغلی موقعیت خوبی دارد. دلیل این امر نیز روشن است؛ بیمارستان ها همیشه فعال هستند و همیشه بیماری هایی وجود دارد که می توان با تصویربرداری تشخیص داد. بنابراین فارغ التحصیلان و کارکنان این رشته همیشه فعال خواهند بود.

گفتنی است ، هم کسانی که در این رشته دارای مدرک کاردانی هستند می توانند در امور اجرایی رادیولوژی استخدام شوند و هم افرادی که متخصص و رادیولوژیست هستند ، یک کار خوب و پردرآمد خواهند داشت.

متخصصان این رشته در صورت داشتن سرمایه لازم می توانند مراکز رادیولوژی را به صورت خصوصی تأسیس کنند و در صورت عدم تأمین هزینه های این کار می توانند در سایر مراکز دولتی و غیردولتی کار کنند.

 

 قانون رادیولوژی

حقوق متخصص رادیولوژی کاملاً مشخص نیست. با توجه به اینکه این افراد می توانند در مراکز دولتی و غیردولتی کار کنند و همچنین بسته به سطح مهارت این افراد ، حقوق رادیولوژی متفاوت خواهد بود. اما همانطور که می دانید ، درآمد رشته های مرتبط با پزشکی در جامعه ما زیاد است و کارمندان این رشته از پردرآمدترین رشته ها هستند.

 

پذیرش در رادیولوژی

پس از آشنایی با رشته رادیولوژی و بازار کار و درآمد این رشته ، شرایط پذیرش و ادامه تحصیل در رشته رادیولوژی را تحلیل خواهیم کرد.

رادیولوژی رشته ای بسیار مورد جستجو است و می تواند در بسیاری از دانشگاه های ایران و خارج از کشور تحصیل شود. ابتدا دانشگاه های ایران را معرفی می کنیم که در آن فناوری رادیولوژی آموزش داده می شود. در زیر می توانید لیست این دانشگاه ها را مشاهده کنید.

 

در ادامه می توانید محصولات زیست حرف اخر را با تخفیف های ویژه تهیه کنید.

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۰۲/۲۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی